Vælg sprog
TRIPP baby- og junior sengetøj Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
TRIPP baby- og junior sengetøj Dusty Lavender
TRIPP baby- og junior sengetøj Dusty Lavender
TRIPP baby- og junior sengetøj Dusty Lavender

TRIPP baby- og junior sengetøj Dusty Lavender

DKK 520,00


   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk og samtidig moderne baby- og juniorsengetøj i en vidunderlig lavendelfarve. Designet er i al sin enkelhed elegant, rent og harmonisk, hvilket er perfekte egenskaber i børneværelset, hvor gentagelse og ritualer er med til at skabe tryghed og ro.

I Dusty Lavender er sengetøjets støvede lilla farvetone som et blidt favntag, der sender tankerne mod lavendelmarker under franske himmelstrøg. Ren luksus, som skaber en let og sommerlig atmosfære på børneværelset med sin lysende smukke lavendelfarve, som fremhæves i det grafiske design. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.

Designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det geometriske mønster er udformet som en trappe, der gentages og blot brydes af en vertikal streg, og TRIPP designet er med sin simple elegance en klassiker i damaskkollektionen.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.