Vælg sprog
TRIPP plaid Grey
Før musen henover billedet for at zoome
TRIPP plaid Grey
TRIPP plaid Grey
TRIPP plaid Grey

TRIPP plaid Grey

DKK 1.490,00
   På lager
Antal
Eksklusiv tofarvet uldplaid i grå toner og i den fineste, blødeste lambswool, der er særlig kendt for sin slidstyrke. Ligeså har TRIPP designet en holdbarhed ud over det sædvanlige. Det har længe prydet sengetøjet af samme navn i vores kollektion, men rykker med sin grafiske skønhed nu også ind i stuerne.

I den grå version træder det geometriske mønster særlig smukt frem på den eksklusive plaid, og farvekombinationen skaber samtidig et meget rent og tidløst udtryk, som favner flere tidsaldre og stilarter. Moderne og klassisk på en og samme tid.

Designet er skabt af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det geometriske mønster er udformet som en trappe, der gentages og blot brydes af en vertikal streg, og TRIPP designet er med sin simple elegance en klassiker i damaskkollektionen. Nu også fortolket i 100 % ren blød uld i den udsøgte kvalitet, som Georg Jensen Damask er kendt for.  

Se også matchende puder.

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Mest populære
Badehåndklæder
Badehåndklæder Før DKK 350,00
DKK 210,00
Info/køb
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Fir Green
TRIPP sengetøj Fir Green Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
ARNE JACOBSEN sengetøj
ARNE JACOBSEN sengetøj Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.