Vælg sprog
Tobias Jacobsen

Tobias Jacobsen

Tobias Jacobsen (f. 1965) oprindelig uddannet guldsmed, men gik senere i lære som designer og møbelsnedker, og blev uddannet industriel designer fra Danmarks Designskole i 1996.

Tobias Jacobsen beskriver sig selv som en nostalgisk designer, der designer hverdagsobjekter til den moderne æra. Ambitionen som designer er at skabe dynamiske hjem med en følelse af nostalgi og funktion. I arbejdet fra idé til design, udspringer ideen ofte fra, at studere objekter, der er kendetegnet ved høj kvalitet, håndværk og historie.

Interessen for design og håndværk stammer fra barndommen hvor barndomshjemmet var fyldt med møbler tegnet af Tobias Jacobsens farfar, en af Danmarks aboslut største designere og arkitekter, Arne Jacobsen.

Tobias Jacobsen varetager, udover at designe møbler og interiør under eget navn, sin farfars designarv med en særlig respekt og kærlighed til det hans farfar i sin tid har skabt. Tobias er som sin farfar passioneret og perfektionistisk. Faktisk er han, særligt når det gælder farfarens design, meget bevidst om hvilket brand han arbejder med i forhold til hans ansvar for at sikre at design og kvalitet er helt i top.

For Tobias Jacobsen har arkitektur altid været en stor inspirationskilde, hvilket også afspejles i designet BRICKS som han har skabt for Georg Jensen Damask. Til hans store begejstring gav damaskvævningen designet et særligt tredimensionelt udtryk og skaber samme effekt som findes i arkitekturen.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os