Strandvejen, Hellerup

Strandvejen, Hellerup
Vores nye flagship store er åbnetI det gamle Strandvejskvarter i hjertet af Hellerup ligger vores flagship store, som netop er åbnet. Butikken har et lyst og inspirerende udtryk, der hylder vores vævede tekstiler.


Georg Jensen Damasks flagship store ligger i en ikonisk strandvejsejendom, som er bygget i midten af 1930’erne. Butikken ligger i centrum af det hyggelige og livlige handelskvarter i Hellerup, nord for København.

Loftshøjden og de tre store facadevinduer skaber masser af dagslys i lokalet, som er blevet indrettet med fokus på en ren og enkel nordisk stil. Med naturmaterialer som træ og sten er der skabt et roligt og moderne udtryk, der afspejler vores designunivers og lader tekstilerne træde smukt frem.

”Vi vil gerne gøre det til en helhedsoplevelse at være i vores butikker. Oplevelsen skal give en fornemmelse af den fantastiske historie og arv, Georg Jensen Damask står på,” siger Peter Hulweg Christiansen, som er CEO.
Enkelt og tidløst
Møbler og inventar til butikken er skabt i samarbejde med den københavnske arkitekt- og designvirksomhed Studio 0405, som har haft fokus på at lave enkelt, tidløst og samtidig ekstraordinært interiør, der matcher vores egen designfilosofi.

”De møbler, jeg har designet, bygger bro mellem kundens hjem og butikken. Det er intentionen, at kunderne kan forestille sig tekstilerne derhjemme, når de oplever dem i butikken. Møblerne rolle er at formidle den hverdagssituation, som produkterne passer til,” fortæller Nikolaj Mentze, som er designer og ejer af Studio0405.

Møblerne – bl.a. en seng, borde, skamler og stole – er samtidig med til at formidle historien om Georg Jensen Damask.

”Alt er lavet af dansk egetræ. Det er et ærligt og enkelt materiale, og man kan se livet i materialet. Det har en historie – ligesom den arv, Georg Jensen Damask står for,” forklarer Nikolaj Mentze.

Inspirerende miljø
Kvarteret omkring Strandvejen i Hellerup byder på masser af gademiljø med designbutikker, hyggelige kaffebarer og gode spisesteder. Butikken ligger i gåafstand til Hellerup Station, og er du i bil, kan du parkere på en af de mange sideveje til Strandvejen.

Træd ind i Hellerup-butikken, og find hele vores kollektion af tekstiler til boligen. Se og mærk kvaliteten, og oplev alle de smukke designs.
”Vi vil gerne gøre det til en helhedsoplevelse at være i vores butikker. Oplevelsen skal give en fornemmelse af den fantastiske historie og arv, Georg Jensen Damask står for”.Åbningstider

Mandag - Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-15.00

Strandvejen 102 C
2900 Hellerup
+ 45 45 88 61 00
hellerup@damask.dk

Vi glæder os til at tage imod dig på Strandvejen.