Vælg sprog
STILL LIFE dug White
Før musen henover billedet for at zoome
STILL LIFE dug White
STILL LIFE dug White
STILL LIFE dug White
STILL LIFE dug White

STILL LIFE dug White

DKK 1.260,00


   På lager
Antal
En enkel og elegant hvid damaskdug med smukke detaljer. Dugen klæder bordet på i en dekorativ, stramt komponeret æstetik for at give plads til og hylde livet omkring det veldækkede bord.

Med sin iboende elegance og sit smukke design er den hvide STILL LIFE dug et tidløst element i borddækningen. En født klassiker til livets højtider og alle stunderne ind imellem. I hvid understreges dugens og selve designets karakter som et stilrent tableau, der kan udfyldes alt efter den ønskede stemning og stil. Fra den enkle, minimalistiske opdækning til fransk bistro eller festlig fødselsdag.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition. Med STILL LIFE designet har hun med reference til malerkunstens stilleben skabt et stringent geometrisk mønster med rum af horisontale og vertikale linjer, der gentager sig selv. Som en ekstraordinær detalje går dugens mønsterrapport over flere meter. Resultatet er en unik signatur og en dug, der på samme tid er klassisk og moderne. Stofservietter i hvid eller en smuk kontrastfarve vil fuldende udtrykket.

STILL LIFE designet fås også som bordløber og dækkeservietter, og kollektionen byder derudover på RAIN viskestykker designet af Cecilie Manz.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.