Vælg sprog
STILL LIFE dug Grey Blue
Før musen henover billedet for at zoome
STILL LIFE dug Grey Blue
STILL LIFE dug Grey Blue
STILL LIFE dug Grey Blue
STILL LIFE dug Grey Blue

STILL LIFE dug Grey Blue

DKK 1.260,00


   På lager
Antal
En enkel og elegant damaskdug med flotte detaljer og den smukkeste blågrå farvetone. Dugen klæder bordet på i en dekorativ, stramt komponeret æstetik for at give plads til og hylde livet omkring det veldækkede bord.

Med sin elegante gråblå farve genkalder STILL LIFE dugen himmelrummets og verdenshavenes uendelighed. Farven har en iboende lethed og skaber et harmonisk udtryk, der sammen med designet gør dugen til et tidløst element i borddækningen, som kan danne grundlag for alt fra en stilfærdig opdækning til mere legende pynt med vilde græsser og havens blomster.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition. Med STILL LIFE designet har hun med reference til malerkunstens stilleben skabt et stringent geometrisk mønster med rum af horisontale og vertikale linjer, der gentager sig selv. Som en ekstraordinær detalje går dugens mønsterrapport over flere meter. Resultatet er en unik signatur og en dug, der på samme tid er klassisk og moderne. Stofservietter vil fuldende udtrykket.

STILL LIFE designet fås også som bordløber og dækkeservietter, og kollektionen byder derudover på RAIN viskestykker designet af Cecilie Manz.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.