Vælg sprog
STILL LIFE dug Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
STILL LIFE dug Dusty Lavender
STILL LIFE dug Dusty Lavender
STILL LIFE dug Dusty Lavender
STILL LIFE dug Dusty Lavender
STILL LIFE dug Dusty Lavender

STILL LIFE dug Dusty Lavender

DKK 1.260,00


   På lager
Antal
En enkel og elegant lyslilla damaskdug med flotte detaljer. Dugen klæder bordet på i en dekorativ, stramt komponeret æstetik for at give plads til og hylde livet omkring det veldækkede bord.

Den støvede lilla farve byder på franske fornemmelser med sit blide farvestrejf, der minder om lavendelmarker og evige sommerdage. Den grå undertone sikrer et klassisk udtryk og gør sammen med designet dugen til et tidløst element i borddækningen, som det er muligt at dresse op eller ned alt efter den ønskede stemning.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition. Med STILL LIFE designet har hun med reference til malerkunstens stilleben skabt et stringent geometrisk mønster med rum af horisontale og vertikale linjer, der gentager sig selv. Som en ekstraordinær detalje går dugens mønsterrapport over flere meter. Resultatet er en unik signatur og en dug, der på samme tid er klassisk og moderne. Stofservietter vil fuldende udtrykket.

STILL LIFE designet fås også som bordløber og dækkeservietter, og kollektionen byder derudover på RAIN viskestykker designet af Cecilie Manz.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.