Vælg sprog
STILL LIFE damaskdug Putty
Før musen henover billedet for at zoome
STILL LIFE damaskdug Putty
STILL LIFE damaskdug Putty

STILL LIFE damaskdug Putty

Før DKK 1.260,00
DKK 630,00
Spar DKK 630,00


   Vælg variant for status
Antal
50%
Design: Cecilie Manz

En sofistikeret damaskdug med sans for detaljer. Med reference til malerkunstens stilleben klæder dugen bordet på i en dekorativ, stramt komponeret æstetik.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition. Med STILL LIFE dugen har hun skabt et raffineret geometrisk mønster med rum af horisontale og vertikale linjer, der gentager sig selv. Resultatet er en unik signatur og en dug, der på samme tid er klassisk og moderne.

Med den støvede kitfarve understreges æstetikken yderligere. I kraft af den afdæmpede farveholdning bliver dugen et tidløst element i borddækningen, som det er muligt at bygge videre på i forskellige stilretninger. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

I kollektionen findes desuden RAIN viskestykker af Cecilie Manz.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
STILL LIFE damaskdug Cinnamon Dust
STILL LIFE damaskdug Cinnamon Dust Før DKK 1.260,00
DKK 630,00
Info/køb
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os