Stemning i borddækningenEt veldækket bord er værtens måde at byde velkommen på. Som gæst føler man sig hurtigt hjemme, hvis der står et smukt bord klar til at modtage én. Omhu og omtanke i borddækningen viser gæsterne, at de er noget særligt, og at de er ventet med glæde.

Borddækningens kunst handler om forkælelse, stemning og nærvær – og det behøver ikke kræve meget at skabe et smukt udtryk på bordet. I videoen viser vi, hvordan du med ganske få elementer kan sætte et elegant præg på din opdækning. Vi har brugt ARNE JACOBSEN damaskdugen i en let, grå nuance, som danner en smuk baggrund for en klassisk borddækning. På tallerkenen har vi lagt en matchende stofserviet i en enkel foldning, som kan indeholde bestik og en lille blomst som prikken over i’et. Borddækningen kan fuldendes med sæsonens smukke blade og planter samt levende lys.

Borddækningen har fået en renæssance – og det gælder både hverdagsbordet og den stilfulde middagsopdækning. Men et smukt bord behøver ikke nødvendigvis at kræve mange elementer. Udover den klassiske dug kan dekorative dækkeservietter, en stilfuld bordløber eller rustikke hørservietter sætte et personligt og stemningsfuldt præg på borddækningen – uanset anledningen.
I videoen har vi brugt:
ARNE JACOBSEN damaskdug i farven Opal Grey
STOFSERVIETTER i farven Opal Grey