Nyheder

Spring Summer 2021
Naturens elementer
Hav, himmel, sand, ler og lyset fra den spæde forårssol. Spring Summer 2021-kollektionen er inspireret af den smukke danske natur og det landskab, der omgiver os.

Spring Summer 2021 trækker tydelige tråde til den danske natur. Kollektionen er inspireret af landskabet og af naturens elementer: jorden, himlen og havet.

Farverne Ler, Horisont og Archive understreger en fortælling om det danske landskab og vores forhold til den gennem årtusinder – omsat til en nutidig kollektion af enkle tekstiler til hverdagslivet.

Kollektionen er en hyldest til de vævede klassikere i vores arkiv og det håndværk, vi har været kendt for i generationer. Inspirationen til tekstilerne er hverdagen: forberedelsen af måltidet, samværet omkring bordet, det forfriskende bad og den givende søvn.

Farverne Horisont, Ler og Archive trækker hver især naturens ro med sig ind i soveværelset og understøtter en god og givende søvn. FACET stammer fra vores gamle designarkiv og er blandt vores mest kendte damaskvævede sengetøj. Det har en glat overflade og et smukt indvævet mønster. PERCALE er sengetøj i en klassisk lærredsvævning, som er blødt med et let naturligt krøl i et helt enkelt design med et lille broderet Damask-logo som eneste detalje. Begge tekstiler får et særligt udtryk i hver af de tre nye farver. I Spring Summer 2021-kollektionen findes også sengetøj til junior- og babydyner.
Vores hørkimono, LINEN, er blevet en af vores klassikere, og med det enkle snit og den bløde kvalitet er det ikke svært at forstå hvorfor. Denne sæson kommer hørkimonoen i White, som understreger det enkle design, og i farven Ler, som med sine brændte jordtoner giver kimonoen et mere moderne og varmt udtryk. Blandt accessories i Spring Summer-kollektionen findes også vores bløde bomuldsplaid WAFFLE i den lyse beige nuance Archive.