Vælg sprog
SQUARE gæstehåndklæder
Før musen henover billedet for at zoome

SQUARE gæstehåndklæder

DKK 150,00
   På lager
Antal
Design Bent Georg Jensen

Det luksuriøse, kraftige gæstehåndklæde i 100 % ægyptisk bomuld af højeste kvalitet skaber et strejf af luksus på badeværelset. SQUARE udmærker sig ved sit grafiske design, og det grå gæstehåndklæde har en enestående tørreevne, der forkæler både dig og dine gæster.

Med sin lækre skifergrå farve har gæstehåndklædet et helt klassisk udtryk, der er særdeles langtidsholdbart. Designet klæder både en rendyrket minimalistisk indretning som mere farverige bademiljøer, hvor omdrejningspunktet er kvalitet.

SQUARE designet er skabt i 1970 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det enkle design med den karakteristiske kant er nu tilbage i damaskkollektionen, hvor det i al sin grafiske enkelhed udstråler en tidløs elegance, der også harmonerer smukt med moderne livsstil.  

Den lækre grå gæstehåndklæde er i damaskfrotté er af den blødeste slags og bliver kun bedre, jo mere det bruges. I både design og farve passer gæstehåndklædet sammen med det eksklusive SQUARE badehåndklæde , der fås både med og uden indvævet navn.

Håndklædet måler 40x70
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.