Vælg sprog
SQUARE badehåndklæder
Før musen henover billedet for at zoome

SQUARE badehåndklæder

DKK 350,00
   På lager
Antal
Design Bent Georg Jensen

Det luksuriøse, kraftige badehåndklæde i 100 % ægyptisk bomuldsfrotté af højeste kvalitet skaber et strejf af luksus på badeværelset. SQUARE udmærker sig ved sit grafiske design og en enestående tørreevne, der er helt essentiel for følelsen af velvære og selvforkælelse i hverdagen.

Designet er skabt i 1970 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. Det enkle design med den karakteristiske kant er nu tilbage i damaskkollektionen, hvor det i al sin grafiske enkelhed udstråler en tidløs elegance, der også harmonerer smukt med moderne livsstil.  Det lækre skifergrå håndklæde er i damaskfrotté af den blødeste slags og bliver kun bedre, jo mere det bruges. Som en særlig detalje fås designhåndklædet også i en personlig udgave med navn efter eget valg.

Håndklædet måler 75 x 150 cm.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.