Pudebetræk

Kombinér med

Sengetøj

Kombinér med

Bløde lagner

Pudebetræk

Elegante betræk til hovedpuden


Soveværelset er et af hjerterummene i hjemmet, derfor er det vigtigt, at vi her skaber et miljø, det er rart at opholde sig i. Det skal emme af ro og afslapning og på den måde give en skøn fornemmelse af velvære. Det er nemlig gennem følelsen af forkælelse, vi genopfinder energien i en travl hverdag. Og netop derfor skal vi prioritere den gode søvn og den luksus, der gerne må følge med den form for selvforkælelse.

Derfor finder du her en lang række forskellige hovedpudebetræk i klassiske designs og smukke farvetoner, der beroliger øjet og skaber en afslappet stemning i soveværelset.

 

Pudebetræk i høj kvalitet og æstetisk design


Alle har behov for et hovedpudebetræk - og også gerne flere, så der jævnligt kan skiftes ud i udtrykket i soveværelset. Dog er det meget forskelligt, hvad vi hver især lægger vægt på, når vi vælger de ting, der skal føre til den gode søvn. Nogle fokuserer på materialet, andre på designet og andre igen på farven. Med pudebetræk fra Georg Jensen Damask finder du dog altid den perfekte kombination mellem høj kvalitet og æstetisk design. Derfor er der altid et betræk, der passer til dig og dine søvnvaner.

Gå derfor på opdagelse i vores store udvalg af hovedpudebetræk og opdag det store udvalg af tekstiler i den ypperste kvalitet. Alle er skabt i tæt samarbejde med anerkendte og talentfulde designere, arkitekter og vævere, der deler vores passion. Ved hvert enkelt produkt er der derfor tænkt nøje over udtryk og æstetik, så du kan finde designs, der både omfavner det organiske i naturen og den geometriske leg, lige såvel som du kan finde dem i både neutrale nuancer og smukke farver.

Intet emmer af selvforkælelse og hverdagsluksus som skønt sengelinned, der hjælper den gode nattesøvn på vej og skaber et moderne udtryk i soveværelset. Find derfor din favorit blandt elegante klassikere fra blandt andre Arne Jacobsen, Kim Naver og Bent Georg Jensen.

Lad dig omfavne af den gode kvalitet, læg blidt dit hoved på de smukke designs og oplev optimal komfort.

 

Geometrisk harmoni og luksuriøst design


Uanset om du foretrækker de afdæmpede nuancer eller de naturlige farver, om du er til geometriske former eller organiske mønstre, eller du er til harmonisk gentagelse eller luksuriøst design, så finder du det hele i vores store udvalg af pudebetræk. Alle er vævet i den absolut bedste kvalitet og med tidløshed, holdbarhed og funktionalitet for øje. Derfor bliver du både mødt af klassiske designs, der rummer en lang designarv og mere moderne, legende udtryk.

Glem endelig ikke at supplere dit hovedpudebetræk med et dynebetræk og et lagen i samme høje kvalitet.