Dobbeltdyner

Kombinér med

Bløde lagner

Kombinér med

Sengetæpper og puder

Dobbeldyner

Eksklusivt sengetøj til dobbeltdynen


Soveværelsets er et af hjemmets vigtigste rum. Det er her, vi slapper af, lader op og genfinder energien i en travl hverdag. Vi tilbringer mange timer i soveværelset, og derfor er det vigtigt at omgive sig med tekstiler, der kan skabe rammerne om en god nattesøvn. I sengetøjskollektionen finder du både sengetøj til enkeltdynen, dobbeltdynen og til familiens mindste i baby- og juniorstørrelser. Alt sammen i klassiske design og smukke farvetoner, der beroliger øjet og er med til at skabe en afslappet stemning i soveværelset.

 

Dobbeltdyne i tidløst design


En dobbeltdyne er oplagt til dig og din partner – eller hvis du foretrækker en lidt større dyne end en enkeltdyne. Vores præferencer er forskellige, når det kommer til den gode søvn, og det kan variere meget, hvad vi lægger vægt på, når soveværelsets tekstiler skal fornyes. Ikke desto mindre er det vigtigt at vælge dyne, sengetøj og lagner i det design og materiale, der passer til dig og dine søvnvaner.

Uanset om du er mest til enkeltdynen eller dobbeltdynen finder du elegant sengetøj, der passer til din smag i vores sortiment. Gå på opdagelse i kollektionen og se vores store udvalg af sengelinned i den ypperste kvalitet. Der er tænkt nøje over udtryk og æstetik, så du kan finde det design, der passer til lige netop din stil. Er du mest til et helt ensfarvet, strømlinet udtryk eller er du mere til sengetøj med mønster og smukke detaljer? Vores tekstiler skabes i tæt samarbejde med anerkendte og talentfulde skandinaviske designere, arkitekter og vævere, der deler vores passion.

Udforsk det store udvalg af sengelinned til dobbeltdyner og find din favorit blandt elegante klassikere fra blandt andre Arne Jacobsen, Kim Naver og Bent Georg Jensen. Smukt og blødt design, der hjælper en god nattesøvn på vej og tager sig flot ud i soveværelset.

Med et dobbeltdynesæt fra Georg Jensen Damask følger der både dynebetræk og to hovedpudebetræk med.
Vævet i den skønneste kvalitet, så du er sikret optimal komfort til sengetid.

 

Klassisk elegance eller geometrisk harmoni


Er du mest til dusede farver? Geometriske former? Eller det helt klassiske udtryk? I kollektionen finder du sengetøj til dobbeltdynen i farver, design og mønstre for enhver smag. Sortimentet byder ligeledes på dobbeltdyner i flere forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst. Alt sammen vævet i den ypperste kvalitet og med tidløshed, holdbarhed og funktionalitet for øje. Hverdagsluksus, der holder i mange år frem - og glem endelig ikke, at supplere dobbeltdynen med lagner og sengetæppe i samme høje kvalitet.