SOV GODT I RO OG MAG

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet. Det er her, vi stresser af, finder ro og lader op. De fleste nyder følelsen af at krybe under dynen i en velredt seng, omgivet af blødt sengetøj, der omslutter både krop og sind og give sig hen til komplet afslapning. Og fordi vi tilbringer mange timer i soveværelset for netop at hvile, er kvalitetstekstiler nødvendige.

Med de rigtige elementer kan du skabe en afslapningsoase, der oser af personlig stil og samtidig hjælper en blid nats søvn på vej. Se videoen og find inspiration til hvordan, du med få elementer kan ændre udtrykket i dit soveværelse.

Vi har redt op med ENGESVIK by hand sengetøj i den mørkeblå farve, Navy Blazer, som giver et elegant og sofistikeret udtryk. Den dybe, blå farve skaber et roligt udtryk, der leder tankerne hen på en klar nattehimmel – ideelt til soveværelsets fokus på afslapning. FACET sengetæppet rammer, med sit stilfulde, geometriske mønster, opredningen ind og indhyller både sengen og soveværelset i en følelse af luksus og elegance. Som prikken over i’et har vi tilføjet puderne PEARL og WAFFLE i naturlige, afdæmpede farver. Begge puder er strikkede, men med hver sin unikke struktur, som tilfører soveværelset varme og personlighed.

Drøm dig hen i blød luksus, der kombinerer kvalitet med funktionalitet og hjælper en god nats søvn på vej.


I videoen har vi brugt:
ENGESVIK by hand sengelinned i farven Navy Blazer
FACET sengetæppe i farven Ecru/Black
PEARL puder i farven Off-white
WAFFLE puder i farven Navy