Vælg sprog
Sommerkampagne
Farver
3 stk
1 stk
1 stk
2 stk
5 stk
1 stk
1 stk
Designere
7 stk

Sommerkampagne

Sommeren er over os og forude venter hyggelige stunder med venner og familie. Uanset om der er lagt op til grill, strandtur, picnic eller sammenkomster rundt om bordet, så har vi skønne designklassikere, der matcher anledningen.

Gå på opdagelse i vores lækre sommerkampagner med hverdagsluksus til spisebordet, køkkenet og badeværelset. Vi har samlet et udvalg af vores populære sommerfavoritter, som både gør sig godt som selvforkælelse eller gaven til en du holder af. F.eks. som en tak for invitationen næste gang, du er inviteret til middag eller som en betænksom gave, når modtageren mindst venter det?

Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.