Vælg sprog
SOLID dug Winetasting
Før musen henover billedet for at zoome
SOLID dug Winetasting
SOLID dug Winetasting
SOLID dug Winetasting
SOLID dug Winetasting

SOLID dug Winetasting

DKK 700,00


   På lager
Antal
En smuk lærredsvævet bomuldsdug i en fantastisk, kraftig kvalitet og raffineret bordeaux farve. SOLID er tiltænkt hverdagens veldækkede bord, hvor vævningen gerne må være solid – deraf navnet. Men dugen er også velegnet til at skabe kontrast og personlighed i en finere opdækning.    

Den melerede vævning giver et flot spil i dugen, der med sin smukke bordeaux farve sender tankerne til vinens sanselige univers. Designet er både klassisk såvel som elegant takket være den enkle strib og gør sammen med det kompromisløse håndværk SOLID til en hverdagsdug i særklasse. Dugen findes også i tidløs Navy og en skøn Army Green farve. Stofservietter i kontrastfarve vil understrege det unikke design.

Dugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det er en dug, der er som skabt til hyggestunder udenfor, men den vil også være smuk indenfor.

Dugen kan ikke specialfremstilles.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.