Vælg sprog
SOLID dug Navy
Før musen henover billedet for at zoome
SOLID dug Navy
SOLID dug Navy
SOLID dug Navy

SOLID dug Navy

DKK 700,00


   På lager
Antal
En smuk lærredsvævet bomuldsdug i en fantastisk, kraftig kvalitet. SOLID er tiltænkt hverdagens veldækkede bord, hvor vævningen gerne må være solid – deraf navnet. Men dugen er også velegnet til at skabe kontrast og personlighed i en finere opdækning.    

Dugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det er en dug, der er som skabt til hyggestunder udenfor, men den vil også være smuk indenfor.    

Den melerede vævning giver et flot spil i dugen. Med sin farve, der næsten minder om denim, er SOLID dugen et på samme tid afslappet og moderne design, hvor det kompromisløse håndværk gør den til en hverdagsdug i særklasse. Dugen findes også i den skønne Army Green farve . Stofservietter i kontrastfarve vil understege det unikke udtryk.

Dugen kan ikke specialfremstilles.Om SOLID dug:
  • Lærredsvævet af 100% bomuld.

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Er dugen uden pletter inden vask, kan man sagtens nøjes med at vaske ved 40°C, da dette er bedre for miljøet.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 20-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.