Vælg sprog
SOLID dug Navy
Før musen henover billedet for at zoome

SOLID dug Navy

DKK 700,00


Antal
En smuk lærredsvævet bomuldsdug i en fantastisk, kraftig kvalitet. SOLID er tiltænkt hverdagens veldækkede bord, hvor vævningen gerne må være solid – deraf navnet. Men dugen er også velegnet til at skabe kontrast og personlighed i en finere opdækning.    

Dugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det er en dug, der er som skabt til hyggestunder udenfor, men den vil også være smuk indenfor.    

Den melerede vævning giver et flot spil i dugen. Med sin farve, der næsten minder om denim, er SOLID dugen et på samme tid afslappet og moderne design, hvor det kompromisløse håndværk gør den til en hverdagsdug i særklasse. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det unikke udtryk.

Dugen kan ikke specialfremstilles.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os