Vælg sprog
SOLID dug Army Green
Før musen henover billedet for at zoome
SOLID dug Army Green
SOLID dug Army Green

SOLID dug Army Green

DKK 700,00


   På lager
Antal
En smuk lærredsvævet bomuldsdug i en fantastisk, kraftig kvalitet og skøn grøn nuance. SOLID er tiltænkt hverdagens veldækkede bord, hvor vævningen gerne må være solid – deraf navnet. Men dugen er også velegnet til at skabe kontrast og personlighed i en finere opdækning.    

Den melerede vævning giver et flot spil i dugen. Dugens smukke armygrønne farvetone skaber et på samme tid klassisk og moderne udtryk, som sammen med det kompromisløse design gør SOLID til en hverdagsdug i særklasse. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det unikke design.

Dugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det er en dug, der er som skabt til hyggestunder udenfor, men er ligeså smuk indenfor.

Dugen kan ikke specialfremstilles.Om SOLID dug:
  • Lærredsvævet af 100% bomuld.

  • Vaskes ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Er dugen uden pletter inden vask, kan man sagtens nøjes med at vaske ved 40°C, da dette er bedre for miljøet.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 20-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
Mest populære
Badehåndklæder
Badehåndklæder Før DKK 350,00
DKK 210,00
Info/køb
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
TRIPP sengetøj Fir Green
TRIPP sengetøj Fir Green Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
ARNE JACOBSEN sengetøj
ARNE JACOBSEN sengetøj Før DKK 1.200,00
DKK 720,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.