Vælg sprog
SOLID dug Army Green
Før musen henover billedet for at zoome
SOLID dug Army Green
SOLID dug Army Green

SOLID dug Army Green

DKK 700,00


   På lager
Antal
En smuk lærredsvævet bomuldsdug i en fantastisk, kraftig kvalitet og skøn grøn nuance. SOLID er tiltænkt hverdagens veldækkede bord, hvor vævningen gerne må være solid – deraf navnet. Men dugen er også velegnet til at skabe kontrast og personlighed i en finere opdækning.    

Den melerede vævning giver et flot spil i dugen. Dugens smukke armygrønne farvetone skaber et på samme tid klassisk og moderne udtryk, som sammen med det kompromisløse design gør SOLID til en hverdagsdug i særklasse. Stofservietter i kontrastfarve vil understege det unikke design.

Dugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Det er en dug, der er som skabt til hyggestunder udenfor, men er ligeså smuk indenfor.

Dugen kan ikke specialfremstilles.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.