Vælg sprog
SNEFNUG damaskdug White
Før musen henover billedet for at zoome
SNEFNUG damaskdug White
SNEFNUG damaskdug White
SNEFNUG damaskdug White
SNEFNUG damaskdug White

SNEFNUG damaskdug White

DKK 1.210,00


   På lager
Antal
Design: Jette Nevers

En raffineret damaskdug, der inviterer vinteren med til bords i form af de fineste, stiliserede snefnug. Fortolkningen af snefnuggets geometri er dog så stram, at dugen også kan benyttes på andre tider af året, hvor den hvide dug løfter borddækningen og stemningen.

SNOWFLAKES dugen er designet af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med inspiration fra snefnuggets renhed og stille væren i verden har hun skabt et design, hvis enkelthed og stramme udtryk skaber ro på bordet.

Tilbage står damaskdugen som et studie i hvidt. Et blankt lærred, der ikke kalder på en særlig indretningsstil, men fuldendes i opdækningen med tilbehør efter humør, årstid og måltid. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Læs hele beskrivelse
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.