Vælg sprog
SNEFNUG damaskdug Blue Abyss
Før musen henover billedet for at zoome
SNEFNUG damaskdug Blue Abyss
SNEFNUG damaskdug Blue Abyss
SNEFNUG damaskdug Blue Abyss
SNEFNUG damaskdug Blue Abyss

SNEFNUG damaskdug Blue Abyss

DKK 1.210,00


   På lager
Antal
Design: Jette Nevers

En raffineret damaskdug, der inviterer vinteren med til bords i form af de fineste, stiliserede snefnug. Fortolkningen af snefnuggets geometri er dog så stram, at dugen også kan benyttes på andre tider af året, hvor den smukke dug løfter borddækningen og stemningen.

SNEFNUG dugen er designet af tekstilkunstner Jette Nevers, der står bag flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med inspiration fra snefnuggets renhed og stille væren i verden har hun skabt et design, hvis enkelthed og stramme udtryk skaber ro på bordet.

Den intense dybde i farven Blue Abyss forstærker det rene design og lader snefnuggene tone frem, som var de stjerner på aftenhimmelen. En nobel og eksklusiv damaskdug, der ikke kalder på en særlig indretningsstil, men fuldendes i opdækningen med tilbehør efter humør, årstid og måltid.

SNEFNUG designet fås også som bordløber og dækkeservietter . Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.