_Alt text

Bredere eller længere?
Vi hjælper gerne med særlige mål

Hos Georg Jensen Damask har vi vores egen systue, hvor vi syer tekstiler i specialmål. Har du brug for en længere dug eller et bredere dynebetræk,
tråder vi hellere end gerne nålen.
Ikke alle borde er ens, og ikke alle senge har standardstørrelser. Hvis vores kollektion ikke indeholder de mål, du har brug for, syer vi altid gerne på bestilling.
Sengelinned, duge, dækkeservietter og puder syes på specialmål efter ønske, og alle specialordrer syes på vores egen systue i Kolding.

Ved alle specialopgaver gælder det, at du som kunde betaler for metervaren samt en fast pris for syerskens tid.
_Alt_text

Typiske specialopgaver på systuen:

SPECIALLÆNGDE PÅ DUGE
Har du et bord i en længde, som ikke matcher en dug i vores standardkollektion, har vi stort set alle designs liggende på ruller, så vi kan sy dugen i netop den længde, du ønsker.

ØGNING AF BREDDE PÅ DUG
Har du brug for en dug, der er bredere end 165 cm, kan vi øge dugens bredde. Det betyder, at to baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten. Du betaler for metervaren og en fast pris for syerskens tid. Bemærk, at vi altid har mindst ét design som metervare i kollektionen med en bredde helt op til 210 cm. Bemærk, at der er designs i kollektionen, hvor det ikke er muligt at øge bredden. Kontakt os gerne for mere info.

OVALE DUGE
Vi kan også sy duge, som passer til visse typer af ovale borde. Ved bredde på over 165 cm har vi også mulighed for at øge dugens bredde. To baner damasktekstil tilpasses og syes diskret sammen på midten.

RUNDE DUGE
Vi kan også sy duge, som passer til visse typer af runde borde. Maksimalbredden i vores standardkollektion er 165 cm, men bredden kan øges ved diskret at sy to baner damasktekstil sammen på midten.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

SPECIALLÆNGDE/ -BREDDE PÅ SENGETØJ
Har du en særlig længde eller bredde på dit pude- eller dynebetræk, hjælper vi også gerne med at sy sengetøj, der passer.

DÆKKESERVIETTER OG SERVIETTER
Har du et ønske om at få dækkeservietter eller mundservietter i et af vore designs, som ikke findes som en del af standardkollektionen, syer vi det gerne til dig. Minimumsbestillingen er fire stk.

SOFAPUDER
Vi har også mulighed for at sy sofapudebetræk til dine sofapuder af designs fra både duge- og sengetøjskollektionen. På sofapudebetræk syes også et Georg Jensen Damask-logotag.

BØRNESENGETØJ
Alle vores sengetøjsdesigns til voksne kan syes i baby- eller juniorstørrelse – uden merpris.

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få syet tekstiler i specialmål.
INSPIRATION

Shop the look