_Alt_text

Georg Jensen Damask tænker på fremtiden


Hos Georg Jensen Damask arbejder vi hver dag mod at skabe bedre tekstiler. Vi tager vores ansvar som tekstilvirksomhed alvorligt og bruger vores ekspertise og viden om vævehåndværket til at fremme en effektiv anvendelse af ressourcer, mindske forurening og levere produkter fri for skadelig kemi. Vi arbejder desuden aktivt for social ansvarlighed i alle dele af vores forsyningskæde.
Vi væver tekstiler af naturligt fremstillede materialer; bomuld, hør og uld. Kun en lille del af den bomuld, der bliver dyrket i verden, er i en kvalitet, der imødekommer vores krav. Vi bruger primært egyptisk bomuld, fordi det har de længste og stærkeste fibre, som bliver til den fineste tråd. Du finder også økologisk bomuld i flere af vores produkter, og vi arbejder mod, at mere og mere af den bomuld, vi anvender, skal være økologisk.
Vi tænker cirkularitet og forholder os til produkternes livscyklus og levetid, når vi designer. Design og kvalitet skal gøre det muligt for dig at bruge produkterne i mange år, du skal kunne reparere dem, hvis der bliver behov for det og tekstilet skal i sidste ende kunne genanvendes. Vi søger desuden at minimere spild og transportbelastning i vores produktion og genanvender i størst muligt omfang overskudsproduktion og frasorterede materialer til nye produkter og initiativer.
At arbejde ansvarligt kræver ansvarlighed helt ind i hjertet af forretningen og vores organisation.