Vælg sprog
Farver
5 stk
5 stk
1 stk
4 stk
1 stk
3 stk
1 stk
Kategorier
4 stk

Servietter

Fuldend borddækningen med stofservietter som en lille, ekstravagant luksus. Det er en skøn tradition, som har fået en renæssance de senere år, også i mere uformelle sammenhænge.

Stofservietter indbyder til at gøre lidt ekstra ud af borddækningen. De vækker minder om livets store fester og middage på fine restauranter, og på samme vis højner de niveauet derhjemme. Også på terrassen, når der skal serveres frokost eller middag ved havebordet. Servietterne kan foldes og rulles på utallige måder til elegante formationer. En smukt foldet serviet i stof er med til at ophøje måltidet og får dine gæster til at føle sig særligt velkomne og værdsatte.

Du finder servietter i mange nordiske farvetoner og enkle designs, som er nøje afstemt med vores kollektion af duge, bordløbere og dækkeservietter. Stofservietterne er vævet i samme garner som vores duge og fås i flere materialer med den høje kvalitet som fællesnævner.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.