Vælg sprog
SEJESTE FAR badehåndklæder
Før musen henover billedet for at zoome
SEJESTE FAR badehåndklæder
SEJESTE FAR badehåndklæder

SEJESTE FAR badehåndklæder

DKK 375,00
   Ikke på lager
Forkæl den sejeste far med en personlig gave, der vil sprede glæde hver gang, den er brug. Vi har indvævet ”SEJESTE FAR” i vores bløde SQUARE badehåndklæde, så du kan give det til en, der fortjener titlen – f.eks. som fødselsdagsgaven eller i anledning af Fars Dag.

SQUARE er designet af Bent Georg Jensen i 1970 og hed dengang TERN. Badehåndklædet fås i en skifergrå farvekombination og måler 75x150 cm. SQUARE vejer 610 g/m2 og er vævet i egyptisk bomuld.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.