Vælg sprog
Rustikke juledækkeservietter Blue
Før musen henover billedet for at zoome
Rustikke juledækkeservietter Blue
Rustikke juledækkeservietter Blue
Rustikke juledækkeservietter Blue

Rustikke juledækkeservietter Blue

DKK 90,00
   På lager
Antal
Design: Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniske motiv på dækkeservietten højtideligholder julen som hjerternes fest og er et nostalgisk signaturdesign. Med sin kraftige damaskvævning i 50 % hør og 50 % bomuld er den rustikke dækkeserviet en tidløs fornyelse til julens mange hyggelige stunder omkring bordet.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske påskedesign fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserede grankviste har gennem mere end 40 år været indbegrebet af julestemning, og designet er i mange hjem en uundværlig del af julen.

I blå får den rustikke dækkeserviet et moderne udtryk, og den er et meget smukt bud på en personlig jul klædt i lidt mere utraditionelle farver. Stofservietter i hør eller damask vil understege det unikke udtryk.

Find den dug du vil have til din dækkeserviet her

Str. 50 x 38 cm
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os