Vælg sprog
Rikke Hagen

Rikke Hagen

Rikke Hagen (f. 1970) uddannet fra Danmarks Designskole i 1998 med efterfølgende Master i design fra KADK, fra 2013. Fra 1998-2008 ejede Rikke Hagen sit eget glaspusteri, hvor hun fremstillede glasprodukter i begrænset oplag. Efterspørgslen på Rikke Hagens designs voksede imidlertid hurtigt, og i 2004 etablerede hun egen designvirksomhed under navnet copen hagen - nu HAGEN etc. Her udvikler Rikke Hagen sine egne designs og arbejder med produktudvikling for blandt andre Holmegaard og Normann Copenhagen. I 2008 præsenterede hun sin første produktlinje på den anerkendte messe Maison & Objet i Paris.

Rikke Hagen trives bedst i krydsfeltet mellem design og håndværk. Hun mener at det er her, ideer kommer til live, når det sker i en konstruktiv dialog mellem designer og producent. Hun arbejder med stort fokus på designprocessen, fra selve idéen til konceptopbygningen og det endelige produkt.

Rikke Hagen er blevet tildelt en lang række prestigefyldte priser for sin karriere som designer.

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.