Vælg sprog
RAIN 1 viskestykker Blue Stripe
Før musen henover billedet for at zoome
RAIN 1 viskestykker Blue Stripe
RAIN 1 viskestykker Blue Stripe
RAIN 1 viskestykker Blue Stripe
RAIN 1 viskestykker Blue Stripe

RAIN 1 viskestykker Blue Stripe

DKK 140,00
   På lager
Antal
Design: Cecilie Manz

Et nyklassisk ternet viskestykke i 100 % hør i ypperste kvalitet. Hør har særligt gode tørreegenskaber og er lige så funktionelt som smukt i køkkenet.

Bag designet står Cecilie Manz, der har sat et markant aftryk på dansk designtradition. RAIN er designerens stramme æstetiske fortolkning af de arketypiske køkkentern i en serie på tre viskestykker. Den naturfarvede hør er vævet med en hvid tråd for at skabe en levende meleret overflade, som danner baggrund for designets blå linjer.

RAIN 1 er det mest simple design med enkle blå linjer, en vertikalt og en horisontalt, som danner et enkelt tern på viskestykket. Trods det nære slægtskab med de to andre designs er viskestykket helt sit eget. Elegant alene – og side om side med RAIN 3 og RAIN 20 i køkkenet.

I kollektionen findes desuden STILL LIFE dugen af Cecilie Manz.  

Viskestykket måler 50 x 80 cmOm hørviskestykker
  • Vævet af 100% hør

  • Vask ved 60°C

Gode råd
  • Læg viskestykket i koldt vand i 24 timer, og vask det derefter ved 60°C. Det får fibrene til at rette sig ud og sikrer høj tørreevne fra start.

  • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

  • Vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt – men produktet kan godt tåle tørretumbling.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os