Vælg sprog

Populære gaver til dine kunder og personale

Med Georg Jensen Damask i din gavekollektion kan du tilbyde dine kunder designtekstiler af højeste kvalitet. Vi har designet en særlig kollektion til firmagaver, hvor alle produkter er populære klassikere, der passer ind i de fleste nordiske hjem.

Vi mener, at kvalitet og omtanke er en del af det fuldendte design, og at de bedste gaver er dem, der vil glæde mange år frem i tiden. Vi leverer vores gaver i en hvid eksklusiv gaveæske, for på den måde bliver glæden ved at give og glæden ved at modtage endnu større.

Sammen med vores B2B-Manager sammensætter I de produkter, der passer til lige netop jeres kunder.

Har du brug for hjælp eller sparring, så kontakt:

B2B Manager
Tina Wercker Hansen
Phone direct: +45 76 33 36 40
E-mail: twh@damask.dk

På vores mediesite kan du, uden login, downloade billeder af samtlige produkter
Se mere om B2B gaver 2018 lige her  

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os