Populære gaver til dine kunder og personale

Med Georg Jensen Damask i din gavekollektion kan du tilbyde dine kunder designtekstiler af højeste kvalitet. Vi har designet en særlig kollektion til firmagaver, hvor alle produkter er populære klassikere, der passer ind i de fleste nordiske hjem.

Vi mener, at kvalitet og omtanke er en del af det fuldendte design, og at de bedste gaver er dem, der vil glæde mange år frem i tiden. Vi leverer vores gaver i en hvid eksklusiv gaveæske, for på den måde bliver glæden ved at give og glæden ved at modtage endnu større.

Sammen med vores B2B-Manager sammensætter I de produkter, der passer til lige netop jeres kunder.

Har du brug for hjælp eller sparring, så kontakt:

B2B Manager
Tina Wercker Hansen
Phone direct: +45 76 33 36 40
E-mail: twh@damask.dk

På vores mediesite kan du, uden login, downloade billeder af samtlige produkter


Se B2B gaver 2019 nedenfor  

GAVE 1 - Køkkenluksus

Denne gave er fuld af luksus til hverdagslivet med lige dele kvalitet og funktionalitet i et smukt tidløst design. Det elegante køkkenhåndklæde og viskestykkerne i hør og bomuld med optimale tørreegenskaber er en ren fornøjelse i brug. Forklædet i en lækker tyk kvalitet er designet, så det også kan bruges som kokkeforklæde.
Det har et fleksibelt bånd ved nakken og klæder mænd såvel som kvinder fint og praktisk på i køkkenet eller ved grillen.

Gaven indeholder:
2 stk. ABILD viskestykker 50x80 cm, i farven Dark Grey
1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde 50x80 cm, i farven Black
1 stk. BBQ forklæde 65x85 cm, i farven Black
Vejl. udsalgspris 650 kr.

Gaven pakkes i en eksklusiv gaveæske.GAVE 2 Hverdagsluksus til bordet

Dækkeservietter danner en hyggelig ramme om måltidet og får alle omkring bordet til at føle sig særligt velkomne, mens stofservietter er en skøn tradition, der har fået en velfortjent renæssance de senere år. Her i en uformel og samtidig elegant udgave i form af vaffelvævede BLACK LABEL servietter, mens dækkeservietterne er vævet i en rustik bomuldskvalitet, der ligger tungt og godt på bordet. En gave, der er indbegrebet af uhøjtidelig hverdagsluksus.

Gaven indeholder:
4 stk. HERRINGBONE dækkeservietter 36x50 cm, i farven Black
4 stk. BLACK LABEL servietter 40x40 cm, i farven Black
Vejl. udsalgspris 760 kr.

Gaven pakkes i en eksklusiv gaveæske.
GAVE 3 Borddækning med stil

Med en bordløber kan du dække op med kuverter over for hinanden. To og to i smuk harmoni eller bare en enkelt bordløber til den romantiske morgenmad eller middag. Bordløberen er vævet i en rustik bomuldskvalitet, der ligger tungt
og godt på bordet. Som en ekstra luksus og vigtig detalje indeholder gaven også vaffelvævede BLACK LABEL servietter, som
fuldender en uhøjtidelig borddækning med stil.

Gaven indeholder:
2 stk. HERRINGBONE bordløbere 44x150 cm, i farven Black
4 stk. BLACK LABEL servietter 40x40 cm, i farven Black
Vejl. udsalgspris 1.200 kr.

Gaven pakkes i en eksklusiv gaveæske.GAVE 4 Til gæster og til badet

Lad følelsen af luksus flytte ind med en blød gave. BLACK LABEL gæstehåndklæder i lækker frotté pynter ved håndvasken og er også velegnede til at forkæle kokken i køkkenet. Her kombineret med BLACK LABEL badehåndklæder, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde.

Gaven indeholder:
2 stk. BLACK LABEL gæstehåndklæder 40x70 cm
2 stk. BLACK LABEL badehåndklæder 70x140 cm
Vælg mellem farverne Dusty Blue eller Steel Grey

Vejl. udsalgspris 960 kr.

GAVE 5 Til dig og til badet

Bring velvære ind i hverdagen med en blød gave i eksklusiv kvalitet. Klassiske BLACK LABEL håndklæder i lækker frotté er ren selvforkælelse på badeværelset. Her kombineret med BLACK LABEL badehåndklæder, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde.

Gaven indeholder:
2 stk. BLACK LABEL håndklæder 50x100 cm
2 stk. BLACK LABEL badehåndklæder 70x140 cm
Vælg mellem farverne Dusty Blue eller Steel Grey
Vejl. udsalgspris 1.160 kr

GAVE 6 De luxe gaver

En gave fuld af velvære for krop og sjæl. BLACK LABEL gæstehåndklæder i lækker frotté pynter ved håndvasken og er også
velegnede til at forkæle kokken i køkkenet, mens de klassiske BLACK LABEL håndklæder er ren selvforkælelse på badeværelset.
Badehåndklæderne i samme serie er blød luksus, som hele familien vil nyde godt af, og som også kan bruges som en del af
indretningen, rullet eller stablet dekorativt på en hylde.

Gaven indeholder:
2 stk. BLACK LABEL gæstehåndklæder 40x70 cm
2 stk. BLACK LABEL håndklæder 50x100 cm
2 stk. BLACK LABEL badehåndklæder 70x140 cm
Vælg mellem farverne Dusty Blue eller Steel Grey
Vejl. udsalgspris 1.440 kr.

BLACK LABEL bademåtte - tilkøb

Materiale: 100% egyptisk bomuld, 850 g/m2
Farve: Dusty Blue eller Steel Grey
Størrelse: 70x50 cm


GAVE 7 Skræddersyet luksus

Gaven er skræddersyet til det moderne liv på farten, men er lige så skøn til hverdagsbrug. Ud over det smukke melererede
ydre og en slidstærk lærredsvævning byder toilettasken på mindre lommer indeni med plads til alle småtingene. BASE sættet
er så enkelt og klassisk i sit design, at det passer til både mænd og kvinder.

Gaven indeholder:
1 stk. BASE toilettaske 12x29x19cm, i farven Grey
1 stk. BASE kosmetikpung 8x20x12 cm, i farven Grey
Vejl. udsalgspris 600 kr.

GAVE 8 Eksklusiv toilettasker

En gave, der er lige så lækker at bruge til hverdag som at tage med i rejsekufferten. Ud over det smukke melererede ydre og en slidstærk lærredsvævning byder toilettasken på mindre lommer indeni med plads til alle småtingene.
BASE toilettasken er så enkel og klassisk i sit design, at den passer til både mænd og kvinder.

Gaven indeholder:
1 stk. BASE toilettaske 12x29x19cm, i farven Grey
Vejl. udsalgspris 350 kr.

GAVE 9 Eksklusiv kosmetikpung

Få samling på makeup og andre småting med en kosmetikpung/mini-toilettaske i luksusudgave. En gave, der er lige så smuk og funktionel hjemme på badeværelset som til at holde styr på håndcreme, læbestift og andre fornødenheder, når du er på farten. Med sit smukke melererede ydre og slidstærke lærredsvævning er BASE serien så enkel og klassisk i sit design, at den passer til både mænd og kvinder.
Gaven indeholder:
1 stk. BASE kosmetikpung 8x20x12 cm, i farven Grey
Vejl. udsalgspris 250 kr.GAVE 10 Bord dæk dig

Den er en uundværlig klassiker til alle livets stunder, fra søndagsbrunchen til fødselsdagen og den gode middag, hvor
borddækningen gerne må være en del af oplevelsen. Med sin høje kvalitet og sit tidløse grafiske design af den anerkendte danske designer Nanna Ditzel er dugen en gave, som det altid vil være en glæde at finde frem. En gave, som vil følge dig gennem livet.

Gaven indeholder:
1 stk. NANNA DITZEL damaskdug 140x240 cm, i farven White
Vejl. udsalgspris 1.510 kr.


GAVE 11 Dugen til hverdagslivet

Den særlige coatede overfladebehandling giver damaskdugen samme egenskaber som en voksdug, men med et langt mere elegant og tidløst udtryk, som gør den til en virkelig skøn og brugbar gave. Det klassiske design og den smukke grå farve skaber tilsammen et harmonisk underlag, som livet kan udfolde sig på fra morgen til aften.

Gaven indeholder:
1 stk. BLOCK coated damaskdug 150x240 cm, i farven Winter Grey
Vejl. udsalgspris 850 kr.


GAVE 12 Blød lykke

Det er en sand luksus at svøbe sig i en blød plaid. Både når efterårs- og vinterkulden sætter ind og på en kølig sommeraften, hvor plaiden forlænger glæden ved udelivet. Få en smuk vævet plaid i den lækreste bomuldskvalitet og et klassisk design, hvor tern blander sig med en enkelt bred stribe som en elegant og fin detalje.

Kombinationen af grå og sort gør plaiden til en tidløs gave, der altid vil vække lykke.
Gaven indeholder:
1 stk. WEAVE plaid 130x180 cm, i farven Black/Grey
Vejl. udsalgspris 990 kr.


GAVE 13 Rå luksus

Forkæl din sofa eller lænestol – og dig selv – med et pudedesign, der taler til sanserne. BLACK LABEL puderne i vores eksklusive gavekollektion har et lidt råt udtryk og en vaffelvævet struktur, som er med til at gøre dem til noget særligt. De sorte puder er ikke afhængige af en bestemt interiørstil, men er så enkle i deres udtryk, at de både er smukke i en monokrom indretning med sans for detaljer samt i en mere farverig bolig, hvor de vil skabe dybde og ro. En klassisk gave i den lækreste bomuldskvalitet.

Gaven indeholder:
2 stk. BLACK LABEL puder 50x50 cm, i farven Black
Vejl. udsalgspris 1.100 kr.


GAVE 14 Tidløs hygge

Skab en varm stemning i boligen med en lækker, blød gave, der taler til sanserne. Du får en vævet plaid, der ikke alene forlænger glæden ved udelivet på en kølig sommeraften, men også hygger, når efterårs- og vinterkulden sætter ind, og vi trækker os tilbage til sofaen. To BLACK LABEL puder med et lidt råt udtryk og en vaffelvævet struktur, der står godt til plaidens klassiske tern. Både plaid og puder er vævet af den lækreste bomuld i en sort/grå farveskala, som giver et smukt, tidløst udtryk.

Gaven indeholder:
1 stk. WEAVE plaid 130x180 cm, i farven Black/Grey
2 stk. BLACK LABEL puder 50x50 cm, i farven Black
Vejl. udsalgspris 2.090 kr.


GAVE 15 Lun luksus

En plaid luner både krop og sjæl. Det gælder i særdeleshed uldplaiden i vores BLACK LABEL gavekollektion, der er vævet i eksklusiv lambswool. Derudover udspringer designet af det ikoniske facetmønster, som med sit regelmæssige, geometriske design skaber en særegen ro og harmoni, der kalder på utallige hyggelige og lune stunder. I sofaen, lænestolen eller på terrassen en kølig aften. Plaidens gennemførte kvalitet og klassiske farvesammensætning gør den til en eksklusiv gave for livet.

Gaven indeholder:
1 stk. FACET uldplaid 125x180 cm, i farven Black/Grey
Vejl. udsalgspris 1.490 kr.


GAVE 16 Simpel elegance

Lad roen sænke sig i soveværelset med det tidløse grå sengetæppe fra vores eksklusive BLACK LABEL gavekollektion. Med sin
simple elegance skaber sengetæppet en stemning af luksusboheme og klassisk hotelopredning. En kærkommen gave, der gør soveværelset til et fristed i et travlt hverdagsliv. Det er et let og luksuriøst sengetæppe, der er nemt at håndtere, samtidig med at den lækre bomuldskvalitet sørger for tilpas tyngde til, at sengetæppet ligger smukt og godt på sengen.

Gaven indeholder:
1 stk. SIMPLE sengetæppe 260x260 cm, i farven Grey
Vejl. udsalgspris 1.590 kr.


GAVE 17 Velvære til natten

Hjælp den gode nattesøvn på vej med eksklusivt sengetøj i den ypperste bomuldskvalitet. Det giver øget velvære at sove i naturmaterialer, og CUBICLE sengelinned er ikke alene som en blød omfavnelse, men beroliger også øjet med sit harmoniske og klassiske design. Gaven er vaskeægte hverdagsluksus med lang levetid og fås i to tidløse farvevarianter. Light Grey, som giver en anelse farve til rummet og lader mønstret træde smukt frem på den grå baggrund, og White, der i sit udtryk er helt rent og enkelt.

Gaven indeholder:
2 sæt CUBICLE sengelinned,
Pudestr. 60x63 cm, dynestr. 140x200 cm eller 140x220 cm
Vælg mellem farvene Light Grey og White
Vejl. udsalgspris 1.900 kr.