Vælg sprog
PLAIN hørdug Grey
Før musen henover billedet for at zoome
PLAIN hørdug Grey
PLAIN hørdug Grey
PLAIN hørdug Grey
PLAIN hørdug Grey

PLAIN hørdug Grey

DKK 1.690,00


   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

En klassisk satinvævet hørdug i ypperste kvalitet. Materialet og den karakteristiske brede kant gør dugen rustik og raffineret på samme tid, og PLAIN vil fuldende borddækningen både ude og inde, hvor den tilpasser sig omgivelserne på smukkeste vis.      

Hørdugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Tidligere vævede vi alt i hør, og dugen hylder fortidens stærke traditioner gennem både materialevalg og det smukke broderede logo.

Som materiale er hør blødt og tungt, men først og fremmest luksuriøst. En af fordelene ved PLAIN er, at den har et elegant look, selvom den ikke er nystrøget. Det gør det oplagt at variere og lege med udtrykket i opdækningen. Hørservietter i grå eller hvid med broderet logo fuldender udtrykket.

Dugen kan ikke specialfremstilles.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.