Vælg sprog
PLAIN hørdug Deep Blue
Før musen henover billedet for at zoome
PLAIN hørdug Deep Blue
PLAIN hørdug Deep Blue
PLAIN hørdug Deep Blue

PLAIN hørdug Deep Blue

DKK 1.690,00


   På lager
Antal
En klassisk satinvævet hørdug i ypperste kvalitet og skøn, dybblå farve. Materialet og den karakteristiske brede kant gør dugen rustik og raffineret på samme tid. PLAIN vil let kunne fuldende borddækningen både ude og inde.

Den smukke mørkeblå farve giver dugen et farvemættet udtryk, der er lige så praktisk, som det er stilfuldt. Som materiale er hør blødt og tungt, men først og fremmest luksuriøst. En af fordelene ved PLAIN er, at dugen har et elegant look, også uden at være nystrøget. Denne egenskab medfører, at det er oplagt at lege med udtrykket, for eksempel ved at dække op med PLAIN hørservietter med broderet logo bundet i en løs knude eller pyntet med grønt for en sanselig og uhøjtidelig stemning. Hørservietterne fås i samme blå farve for et ensartet udtryk og andre smukke farvetoner for variation.  

Hørdugen er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. Tidligere vævede vi alt i hør, og dugen hylder fortidens stærke traditioner gennem både materialevalg og det smukke broderede logo.

Dugen kan ikke specialfremstilles.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.