Vælg sprog
PEARL puder Brown
Før musen henover billedet for at zoome
PEARL puder Brown
PEARL puder Brown
PEARL puder Brown
PEARL puder Brown

PEARL puder Brown

DKK 550,00
   På lager
Antal
Design: Georg Jensen Damask

En lækker strikket pude i den fineste, blødeste kvalitet, som skaber en afslappet stemning og et varmt udtryk i rummet. Puden har en rolig overflade med en let antydning af perlestrik.

Puden er designet af vores eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet og skønhed. Egenskaber og værdier, som har fulgt Georg Jensen Damask gennem århundreder. PEARL designet er en del af en serie puder og plaider, som komplementerer hinanden og indretningen på smukkeste vis. Alle i strik, men med hver sin unikke struktur.

Med den smukke brune farve fås et naturligt look, hvor den bløde strik og nedtonede farvenuancer fanger tidens trend, men også har en tidløs elegance.

Se også matchende  plaider.

PEARL er strikket i 50 % uld og 50 % bomuld. Puden måler 40 x 60 cm og lukkes med lynlås.

Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.