Vælg sprog
Påskepakke til køkkenet
Før musen henover billedet for at zoome
Påskepakke til køkkenet
Påskepakke til køkkenet

Påskepakke til køkkenet

DKK 160,00
   På lager
Antal

Inviter påsken indenfor med stemningsfuldt design til køkkenet. Vi har samlet en stilfuld køkkenpakke i den karakteristiske gule farve, der hører påsken til. Påskeviskestykket er vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination, som udmærker sig med optimale tørreegenskaber. Viskestykkets grafiske enkelhed harmonerer smukt med køkkenhåndklædet i blød bomuld og skaber en forfriskende forårsstemning i køkkenet. En skøn pakke, der forener design, funktionalitet og gode tørreegenskaber.

Påskepakken indeholder:
1 stk. påskeviskestykke og 1 stk. EGYPT køkkenhåndklæde i farven Lemon curd.

PÅSKETILBUD: 160 kr.

Påskekampagnen kører frem til d. 22/4 2019. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os