Vælg sprog
PÅSKELØBER Lemon Curd
Før musen henover billedet for at zoome
PÅSKELØBER Lemon Curd
PÅSKELØBER Lemon Curd
PÅSKELØBER Lemon Curd
PÅSKELØBER Lemon Curd

PÅSKELØBER Lemon Curd

DKK 490,00


   På lager
Antal
Design Bodil Bødtker-Næss

Arbejdet på det smukke påskemotiv blev opstartet i 1978 og designet er stadig en klassisk forårsbebuder med sine stiliserede kyllinger og æg, som hører højtiden til. Løberen kan bruges direkte på påskebordet eller over en hvid damaskdug for et mere højtideligt udtryk. Den er relanceret i en blid gul nuance, der ikke alene spejler nutiden, men rækker langt ind i fremtiden.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske julehjertemotiv, der er et signaturdesign i damaskkollektionen. Det smukke påskemotiv besidder takket være sin grafiske enkelthed samme tidløse elegance.

Med sin raffinerede gule farve danner bordløberen ikke alene den perfekte baggrund for påskefrokostens pynt og traditioner, som samler generationer ved bordet. Den bliver også i sig selv en tradition, som det er en glæde at finde frem i påsketiden år efter år. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

Påskedesignet fås også som dug, dækkeserviet  og viskestykke .

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.