Vælg sprog
PÅSKEDUGEN
Før musen henover billedet for at zoome
PÅSKEDUGEN
PÅSKEDUGEN
PÅSKEDUGEN

PÅSKEDUGEN

DKK 1.260,00


Antal
Design: Bodil Bødtker-Næss

PÅSKEDUGEN blev lanceret i 1979 og er stadig en klassisk forårsbebuder med sine stiliserede kyllinger og æg, som hører højtiden til.

Motivet er designet af Bodil Bødtker-Næss, som var med i inderkredsen af tekstilkunstnere omkring Georg Jensen Damask i 1970’erne, og som også står bag det klassiske julehjertemotiv, der er et signaturdesign i damaskkollektionen. Det smukke påskemotiv besidder takket være sin grafiske enkelthed samme tidløse elegance.

Med sin karakteristiske gule farve danner PÅSKEDUGEN ikke alene den perfekte baggrund for påskefrokostens pynt og traditioner, som samler generationer ved bordet. Den bliver også i sig selv en tradition, som det er en glæde at finde frem i påsketiden år efter år. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.

Påskedesignet fås også som bordløber, dækkeserviet og med matchende ensfarvet gule serviet.Om Damaskduge:
 • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

 • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
 • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

 • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

 • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mere
Vis mindre
 • 60 dages bytteret
 • Bytteret i 13 butikker 
 • Fragtfri ved køb over 600 kr.
 • Levering 1-2 dage
  Relaterede varer
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
  Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

  Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

  KUNDESERVICE

  Har du spørgsmål, kan du kontakte os