Vælg sprog
OLDER sengetøj Wine
Før musen henover billedet for at zoome
OLDER sengetøj Wine
OLDER sengetøj Wine
OLDER sengetøj Wine
OLDER sengetøj Wine

OLDER sengetøj Wine

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: OLDER Paris

Tidløst sengetøj vævet med delikate striber, der iklæder dynen og puden en uniform med inspiration fra den klassiske skjorte og modeverdenen. Tro mod skjorten som forbillede holdes dyne og pude på plads i betrækket med knapper, der er betrukket med bomuldstråd.

I Wine/Navy fås en luksuriøs sammensætning af striber i blå, bordeaux og hvid, der tilfører en varm stemning til soveværelset, som var man på hotel, omgivet af elegance og kvalitet. Ren forkælelse af alle sanser med de hvide knapper som en særlig detalje.

Bag OLDER designet står designduoen Morten Thuesen (Danmark) og Letizia Caramia (Italien), der har en fortid i den internationale modeverden og siden 2013 har designet uniformer til førende restauranter, hoteller og gourmetuniverser over hele verden fra basen i Paris. OLDER PARIS’ klassiske uniformdesign og tanker om kvalitet, funktionalitet og et langtidsholdbart designudtryk er på subtil vis blevet overført til det eksklusive sengetøj, som sætter en hel ny standard inden for tekstiler til soveværelset.

OLDER sengetøjet fås i flere farvekombinationer. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.


Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.