Older Paris

Bag Older Paris står designduoen Morten Thuesen og Letizia Caramia. Siden 2013 har de designet uniformer til eksklusive restauranter og boutiquehoteller over hele verden fra deres base i Paris. Missionen har fra begyndelsen været at forene kvalitet, funktionalitet og design i uniformer, der er lige så komfortable som stilfulde.

Danske Morten Thuesen og italienske Letizia Caramia kommer fra den internationale modeverden, hvor de har været en del af ikoniske modehuse som Alexander McQueen og Isabel Marant. Begge nærede et ønske om at skabe design med lang holdbarhed i både materialevalg og designudtryk som et alternativ til den flygtige mode. Med Older Paris favner de en bæredygtig tankegang og har blandt andet udviklet deres eget økologiske og pletafvisende tekstil, som alle uniformer tager udgangspunkt i. Målet er design, der ældes med ynde. Som har en iboende tidløshed og kvalitet, der rækker langt ind i fremtiden. Som det naturligste i verden bliver ’older’.

Siden grundlæggelsen af Older Paris har designbrandets stilfulde uniformer fundet vej til en lang række prominente restaurationskøkkener, gourmetuniverser og kunsthaller såvel som trendsættende personligheder inden for gastronomien. Blandt referencerne finder man NOMA’s Barr & 108, Amass, Aska, Atsushi Tanaka, Le Mary Celeste, Frederik Bille Brahe, Palais de Tokyo & Les Grands Verres, Rosio Sanchéz, Simone Tondo, Tokuyoshi og mange flere.

Ud over en gennemført kollektion af ekstraordinære uniformer tilbyder Older Paris også skræddersyede løsninger, der fusionerer design, gastronomi og bæredygtighed – ligesom designduoen har været i berøring med kunst- og interiørverdenen i deres samarbejder, herunder med Studio Olafur Eliasson og Georg Jensen Damask.

I samarbejdet med Georg Jensen Damask har Older Paris’ tilgang til design inspireret til OLDER kollektionen af sengetøj, hvor dyner og puder bliver iklædt uniform. Særligt med tanke på den klassiske, stribede skjorte og ud fra et fælles værdisæt, hvor kvalitet og udtryk er grundsten i design af i dag, der bygger på stolte traditioner – og også vil appellere til kommende generationer.

For Georg Jensen Damask har Older Paris designet OLDER sengetøjet.
Older Paris
OLDER sengetøj Navy
Sæt fra
Vælg variant for lagerstatus