Vælg sprog

Tilmeld kundeklub

Tilmeld dig kundeklubben og vind eksklusive præmier

Som medlem af kundeklubben modtager du vores nyhedsmails, hvor vi vil opdatere dig på lancering af nye designs, events, lagersalg samt udsalg og andre gode tilbud fra din lokale Georg Jensen Damask butik.

Blandt alle kundeklub-medlemmer trækker vi d. 2. september 2019 lod, om 2 sæt sengetøj efter eget valg, til en samlet værdi af 3.000 kr.

Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres på www.damask.dk

Vi videregiver aldrig kontaktinfo til andre - og du kan til enhver tid afmelde dig enten her på siden eller via linket i nyhedsmailen.

Se evt. nogle af de tideligere vinder her
Navn:
Email:
Interessegrupper
 

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.