Vælg sprog
Notesbog
Før musen henover billedet for at zoome
Notesbog
Notesbog
Notesbog

Notesbog

DKK 59,00
   På lager
Antal
Eksklusiv hardcover-notesbog med elegant læderomslag og Georg Jensen Damask-logo. Foruden et robust omslag har notesbogen et bogmærke og en praktisk elastik i matchende farve. Notesbogens sider har et mønster af små, diskrete krydser, som egner sig godt til både tekst, tal og tegning. Et grafisk design, der muliggør tern såvel som linjer og som kan benyttes efter behov og ønsker.

Alle notesbogens 160 sider er prydet med et logo, og øverst er der plads til titel og dato. Notesbogens lette design og funktionelle størrelse gør den nem at have med til mødet eller på farten. Ideel på studiet, arbejdet eller til hverdagens gøremål og noter.

Notesbogen måler 21 x 13,5 cm.
Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.