Vælg sprog
NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue
Før musen henover billedet for at zoome
NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue
NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue

NORTHERN LIGHT sengetøj Grey Blue

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design: Bent Georg Jensen

Klassisk blåtonet sengetøj i bedste damaskkvalitet i egyptisk bomuld og et helt enkelt design, der lyser op i soveværelset som nordlyset på himlen. Naturfænomenets organiske former er oversat til et stringent og tidløst mønster, som skaber en guddommelig ro og hjælper søvnen på vej.

I farven Grey Blue genkalder sengetøjet himmelrummets uendelighed og lader nordlyset danse på en blågrå baggrund, som var det nattehimlen selv. Farven har en iboende lethed og harmonisk udstråling, der sammen med det klassiske design gør sengetøjet yderst velegnet til at skabe hotelstemning hjemme i soveværelset. Den eksklusive følelse af hotelluksus kan understreges yderligere med ekstra pudebetræk i nogle af NORTHERN LIGHT kollektionens øvrige farver.

NORTHERN LIGHT designet er skabt i 1991 af væver og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, der gennem mange år i front for Georg Jensen Damask også var drivkraft i designudviklingen. NORTHERN LIGHT er en del af den betydelige designarv, som Bent Georg Jensen har efterladt sig inden for tekstilernes verden. Som så mange andre af hans design fremstår det klassisk og nærmest selvfølgeligt, samtidig med at det er nyskabende og moderne i sin klare nøgternhed.  

Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.