Vælg sprog
NORS viskestykker Dusty Lavender
Før musen henover billedet for at zoome
NORS viskestykker Dusty Lavender
NORS viskestykker Dusty Lavender

NORS viskestykker Dusty Lavender

DKK 140,00
   På lager
Antal
Design: Susanne Nors

Et smukt, strukturvævet viskestykke i den ypperste bomuldskvalitet og en skøn blågrå lavendelfarve. Vævet i en løs struktur, der både har en optimal tørreevne og gør NORS viskestykket ekstra blødt og lækkert. En født klassiker til køkkenet.

I Lavender genkalder den smukke blågrå farve lavendelmarkerne under franske himmelstrøg. Farven har et klassisk, nedtonet udtryk og er kombineret med både hvid og mørkeblå tråd i en komposition, der fremhæver viskestykkets struktur og vævning. Resultatet er et lille vævet kunstværk, der spreder både skønhed og glæde i brug.

Bag designet står Susanne Nors, der er væver i klassisk forstand. Viskestykket er udviklet i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask i en fælles udforskning af tekstilhåndværket. Traditionelt har alle viskestykker været damaskvævede i en blanding af hør og bomuld, men Susanne Nors har fordybet sig i den enkelte tråd med fokus på bindinger og kvaliteter og skabt et viskestykke med samme eksklusive kvalitet og tørreevne i ren bomuld.

Se også NORS karkluden, der ligesom viskestykket kombinerer æstetik, funktionalitet og originalitet.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.