Vælg sprog
NORS viskestykker Dusty Green
Før musen henover billedet for at zoome
NORS viskestykker Dusty Green
NORS viskestykker Dusty Green

NORS viskestykker Dusty Green

DKK 140,00
   På lager
Antal
Design: Susanne Nors

Et smukt, strukturvævet viskestykke i den ypperste bomuldskvalitet og en støvet grøn farve. Vævet i en løs struktur, der både har en optimal tørreevne og gør NORS viskestykket ekstra blødt og lækkert. En født klassiker til køkkenet.

Med farven Dusty Green trækkes på naturens egen farveskala, hvor den smukke grønne farve trækker tråde til skov, mark og eng og har følgeskab af både hvid og mørkeblå for at fremhæve viskestykkets struktur og vævning. Resultatet er et lille vævet kunstværk, der spreder både skønhed og glæde i brug.

Bag designet står Susanne Nors, der er væver i klassisk forstand. Viskestykket er udviklet i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask i en fælles udforskning af tekstilhåndværket. Traditionelt har alle viskestykker været damaskvævede i en blanding af hør og bomuld, men Susanne Nors har fordybet sig i den enkelte tråd med fokus på bindinger og kvaliteter og skabt et viskestykke med samme eksklusive kvalitet og tørreevne i ren bomuld.

Se også NORS karkluden, der ligesom viskestykket kombinerer æstetik, funktionalitet og originalitet.

Størrelsen på viskestykket er 50 x 80 cm.Om NORS viskestykker:
  • Vævet af 100% bomuld.

  • Vask ved 60°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • HUSK, at folde viskestykket helt ud før iblødsætning.

  • Produktet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er mere miljørigtigt.Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.