Vælg sprog
NORS viskestykker Dusty Green
Før musen henover billedet for at zoome

NORS viskestykker Dusty Green

DKK 140,00
   På lager
Antal

Et smukt, strukturvævet viskestykke i den ypperste bomuldskvalitet og en støvet grøn farve. Vævet i en løs struktur, der både har en optimal tørreevne og gør NORS viskestykket ekstra blødt og lækkert. En født klassiker til køkkenet.

Med farven Dusty Green trækkes på naturens egen farveskala, hvor den smukke grønne farve trækker tråde til skov, mark og eng og har følgeskab af både hvid og mørkeblå for at fremhæve viskestykkets struktur og vævning. Resultatet er et lille vævet kunstværk, der spreder både skønhed og glæde i brug.

Bag designet står Susanne Nors, der er væver i klassisk forstand. Viskestykket er udviklet i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask i en fælles udforskning af tekstilhåndværket. Traditionelt har alle viskestykker været damaskvævede i en blanding af hør og bomuld, men Susanne Nors har fordybet sig i den enkelte tråd med fokus på bindinger og kvaliteter og skabt et viskestykke med samme eksklusive kvalitet og tørreevne i ren bomuld.

Se også NORS karkluden, der ligesom viskestykket kombinerer æstetik, funktionalitet og originalitet.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DOTS sengetøj Pearl grey
DOTS sengetøj Pearl grey Før DKK 1.200,00
DKK 600,00
Info/køb
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os