Vælg sprog
NORS karklud Dusty Blue
Før musen henover billedet for at zoome
NORS karklud Dusty Blue
NORS karklud Dusty Blue
NORS karklud Dusty Blue
NORS karklud Dusty Blue

NORS karklud Dusty Blue

DKK 120,00
   På lager
Antal
Design: Susanne Nors

Blød og lækker karklud i den ypperste bomuldskvalitet og en lækker støvet blå farve. For at opnå en enestående tørreevne er karkluden strikket med et særligt vaflet mønster, der skaber små lommer til vandet. En anden væsentlig detalje er, at karkluden er nem at vride og ikke efterlader streger på den aftørrede overflade.

Farven Dusty Blue er både praktisk og stilren og er hentet i et maritimt univers, der giver karkluden et blødt nordisk udtryk. Den fine blondekant i samme støvede blå farve understreger, at NORS karkluden er ren hverdagsluksus, der spreder både skønhed og glæde i brug.

Bag designet står Susanne Nors, der er væver i klassisk forstand. Karkluden er udviklet i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask i en fælles udforskning af tekstilhåndværket. Susanne Nors har fordybet sig i den enkelte tråd med fokus på bindinger og kvaliteter for at skabe tidløst, funktionelt design med inspiration fra historiske teknikker. Fra det udsøgte NORS viskestykke i ren bomuld til NORS karkluden, hvor mønstret opløser fornemmelsen af ret og vrang ved at tage sig smukt ud fra begge sider.

Se også NORS viskestykket, der ligesom karkluden kombinerer æstetik, funktionalitet og originalitet.

Karkluden måler 27 x 27 cmVis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.