Vælg sprog
NORS karklude Navy
Før musen henover billedet for at zoome
NORS karklude Navy
NORS karklude Navy

NORS karklude Navy

DKK 120,00
   På lager
Antal
Blød og lækker karklud i den ypperste bomuldskvalitet og en klassisk mørkeblå farve. For at opnå en enestående tørreevne er karkluden strikket med et særligt vaflet mønster, der skaber små lommer til vandet. En anden væsentlig detalje er, at karkluden er nem at vride og ikke efterlader streger på den aftørrede overflade.

Farven Navy er både praktisk og nobel og er hentet i et klassisk maritimt univers, som altid vækker lykke på tværs af køkkentrends. Den fine blondekant i samme marineblå farve understreger, at NORS karkluden er ren hverdagsluksus, der spreder både skønhed og glæde i brug.

Bag designet står Susanne Nors, der er væver i klassisk forstand. Karkluden er udviklet i tæt samarbejde med Georg Jensen Damask i en fælles udforskning af tekstilhåndværket. Susanne Nors har fordybet sig i den enkelte tråd med fokus på bindinger og kvaliteter for at skabe tidløst, funktionelt design inspireret af historiske teknikker. Fra det udsøgte NORS viskestykke i ren bomuld til NORS karkluden, hvor mønstret opløser fornemmelsen af ret og vrang ved at tage sig smukt ud fra begge sider.

Se også NORS viskestykket, der ligesom karkluden kombinerer æstetik, funktionalitet og originalitet.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os