Navnehåndklæder

Pernille, Henrik og Gitte var nogle af de mange navne vi vævede i håndklæderne i 1970’erne. Med et utal af designs gennem årene har mange af vores kunder, som køber navnehåndklæder i dag, selv haft et navnehåndklæde da de var børn – og nu vil de gerne give et navnehåndklæde som gave til deres egne børn eller børnebørn.

Da vi relancerede navnehåndklæderne i 2013 var tanken, at de blot skulle være i kollektion i en kort periode, mens vi fejrede Bent Georg Jensens 90-års fødselsdag. Men succesen ville ingen ende tage, og vi har hvert år siden haft 4 årlige leveringer af de ikoniske navnehåndklæder.
Navnehåndklæderne produceres altid kun på ordre. Det vil sige, at vi over en periode på 2-3 måneder indsamler ordrer, hvor vores kunder selv bestemmer (indenfor 14 karakterer), hvad der skal stå på håndklædet. Væven skal dernæst sættes op til hvert enkelt af de bestilte navne, og derfor tager det naturligvis længere tid at producere.

Lige nu væver vi designet SQUARE som navnehåndklæde. SQUARE blev designet af Bent Georg Jensen i 1970, og hed dengang TERN. Sammensat af to grå nuancer er håndklædet som altid vævet i 100% egyptisk bomuld. Du kan bestille SQUARE i vores butikker eller lige her.

Du kan altid følge den aktuelle status på vores bestillingsside.