Vælg sprog
NANNA DITZEL damaskdug Mineral Blue
Før musen henover billedet for at zoome
NANNA DITZEL damaskdug Mineral Blue
NANNA DITZEL damaskdug Mineral Blue

NANNA DITZEL damaskdug Mineral Blue

Før DKK 1.260,00
DKK 756,00
Spar DKK 504,00


   På lager
Antal
40%
Design: Nanna Ditzel

En klassisk damaskdug med rod i dansk designtradition. De enkle grafiske linjer i mosaikmønstret fra Nanna Ditzels hånd skaber sammen med damaskvæveteknikken et enkelt og harmonisk udtryk, som tager sig fornemt ud på dugen.

Nanna Ditzel var en af Danmarks mest prominente designere. Under en udflugt til Siena faldt hun for de smukke geometriske mønstre på søjlerne foran byens domkirke, og det gav inspiration til Pisa-mønstret, der er vævet ind i damaskdugen. Med designet fejres en ikonisk dansk designer med en dyb forståelse af tekstilkunst og æstetik.

Farven Mineral Blue får mønstret til at stå smukt og klart frem i en dug, som vil komplementere en moderne indretning med sans for æstetik. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

NANNA DITZEL-design fås også som bordløber, dækkeservietter med matchende servietter.

BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om Damaskduge:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvide damaskduge tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask. Vi anbefaler hængetørring af duge, da det givet et glat resultat og er bedre for miljøet.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dugen ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.

  • Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng du ønsker. Vi anbefaler 25-30 cm i enderne af bordet for at få det smukkeste fald. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
DAMAVASK
DAMAVASK DKK 130,00
Info/køb
COLOURBLOCK Blue Silver
COLOURBLOCK Blue Silver Før DKK 120,00
DKK 72,00
Info/køb
Mest populære
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100
HÅNDKLÆDER Str. 50 x 100 Før DKK 250,00
DKK 150,00
Info/køb
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70
GÆSTEHÅNDKLÆDER Str. 40 x 70 Før DKK 150,00
DKK 90,00
Info/køb
Vaskeklude 32x32
Vaskeklude 32x32 Før DKK 50,00
DKK 30,00
Info/køb
EGYPT Peat køkkenhåndklæde
EGYPT Peat køkkenhåndklæde Før DKK 110,00
DKK 66,00
Info/køb
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os