Vælg sprog
NANNA DITZEL dækkeservietter Mineral Blue
Før musen henover billedet for at zoome

NANNA DITZEL dækkeservietter Mineral Blue

DKK 160,00
   På lager
Antal
Design: Nanna Ditzel

En klassisk dækkeserviet med rod i dansk designtradition. De enkle grafiske linjer i mosaikmønstret fra Nanna Ditzels hånd skaber sammen med damaskvæveteknikken et enkelt og harmonisk udtryk, der understreges af dækkeserviettens ovale formgivning.

Nanna Ditzel var en af Danmarks mest prominente designere. Under en udflugt til Siena faldt hun for de smukke geometriske mønstre på søjlerne foran byens domkirke, og det gav inspiration til Pisa-mønstret, der er vævet ind i dækkeservietten. Med designet fejres en ikonisk dansk designer med en dyb forståelse af tekstilkunst og æstetik.

Farven Mineral Blue får mønstret til at stå smukt og klart frem i dækkeservietten, som vil komplementere en moderne indretning med sans for æstetik. Matchende stofservietter fuldender udtrykket.

NANNA DITZEL designet fås også som damaskdug, bordløber og med matchende servietter.

Størrelsen på dækkeservietterne er  50 x 37 cm.Om dækkeservietter:
  • Vævet af 100% ægyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld.

  • Vask ved 60°C. Hvide dækkeservietter tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Vi anbefaler hængetørring af dækkeservietten, da det giver et glat resultat.

  • Husk at følge vaskanvisningen da vask ved netop 60 °C får bomulden til at åbne sig og blive vasket ren. Mange tror de skåner dækkeservietten ved at vaske ved 40°C, men produkterne er lavet til at holde til en højere temperatur.
Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os