Mix og match i køkkenetKøkkenet bliver ofte betragtet som hjemmets hjerte. Det er samlingspunkt for familien og rammen om madlavning, måltider og samvær. Det moderne køkken er et multifunktionelt rum, som gerne skal kunne opfylde alle familiemedlemmers ønsker og behov.

Køkkenets mange funktioner sætter krav til udsmykningen og ikke mindst tekstilerne, som ikke alene skal være dekorative, men også praktiske. Viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude hænger ofte fremme og skal derfor gerne være en fryd for både hænder og øjne. Stilfulde køkkentekstiler med optimale tørreegenskaber og en slidstærk kvalitet gør, ganske enkelt, hverdagen lettere.

I videoen giver vi inspiration til, hvordan du kan pifte køkkenet op med tekstiler i forskellige designs og farver. Vi har brugt de skønne HORIZONTAL og COLOURBLOCK viskestykker, EGYPT køkkenhåndklæder og LINEN karklude i smukke, blå nuancer. Kombinationen af forskellige mønstre, teksturer og farver giver rummet et strejf af varme og personlighed – og så kan de hurtigt og nemt bruges til at ændre looket i køkkenet.

Både viskestykker og køkkenhåndklæder gør sig desuden også godt som det dekorative underlag i brødkurven eller over det nybagte brød.